Koop hier direct je ticket

In lijn met het landelijke beleid met betrekking tot het coronavirus is het Museon gesloten voor het publiek.

Heb je al een e-ticket gekocht? Deze blijven geldig t/m 3 januari 2021.

Binnenkort gaat het Museon weer open!

We zijn erg blij dat we vanaf 1 juni weer open mogen voor onze bezoekers.
De voorbereidingen zijn in volle gang om jullie straks weer te kunnen begroeten in ons museum. Een bezoekje aan het Museon zal veilig gebeuren binnen de regels van de 1,5 metersamenleving.

Let op: iedereen moet dan vooraf een tijdvak reserveren via onze website, ook als je al een ticket of abonnement hebt. Zo voorkomen we dat het te druk wordt bij het entree. Op dit moment kun je nog niet reserveren, dit onderdeel van de website komt binnenkort online. Dan komt ook meer informatie over hoe jouw bezoek eruit komt te zien.

E-tickets

• Snellere toegang bij drukte
  • Veilig betalen met iDeal, Paypal, Giropay of creditcard
  • Je kunt je ticket printen of op je smartphone laten scannen bij de entree
  • Storing of geen ticket ontvangen? Mail dan naar support@globalticket.nl
  • Retourneren van bestelde en betaalde e-tickets is niet mogelijk. E-tickets kunnen niet worden omgewisseld voor geld.

Gratis toegang?

Met de volgende of abonnenementen heb je gratis toegang tot het Museon. Een e-ticket is dan niet nodig, laat je kaart bij de kassa of de kaartcontrole scannen.

Museumkaart
Vrienden van Museon en Omniversum
Rotterdampas
BankGiroLoterij VIP-pas
ICOM

NB: Kopieën of (digitale) afbeeldingen van een kortingskaart zijn niet geldig!