Moodboard
?
Moodboard

Zalen

Het Museon, is een bruisend instituut met een bijzondere collectie. Naast educatie voor zo’n 200.000 bezoekers per jaar is het Museon een prachtige locatie voor evenementen. Het gebouw ligt in het hart van de Internationale Zone van Den Haag. Midden in Den Haag, de stad van vrede en recht, staat het markante gebouw van architect Wim Quist, naast het Kunstmuseum Den Haag en Omniversum. Cultuur, natuur en wetenschap ontmoeten elkaar, gepresenteerd in de vaste tentoonstelling One Planet en talloze actuele thema’s.

Confereren, presenteren, workshops delen. Het kan allemaal. Met het ruime aanbod van grotere en kleinere ruimten, de indrukwekkende International Lounge, de binnentuin en de glazen Panoramazaal op het dak, kun je wel tot 300 personen een onvergetelijk congres bieden en dat te midden van de museale collectie!

De zalen

50 - 300 personen

International Lounge

De International Lounge is een lichte ruimte met grote glaspartijen, perfect voor je ontvangst, receptie, borrel of diner.

Bekijk zaal

Tot 300 personen personen

Levi Lassenzaal

De grootste zaal van het Museon bevindt zich in het souterrain: een met recht robuuste zaal met een hoog plafond en brede, strakke muren, waarvan één met bijna vullend scherm.

Bekijk zaal

20 tot 75 personen

Panoramazaal

Op het dak van het Museon bevindt zich de Panoramazaal, een soort dakserre, opgetrokken uit glas.

Bekijk zaal

32 tot 100 personen

Studio

De Studio is een hoge, vierkante zaal met een theaterachtige uitstraling. Aan het plafond hangen stoere cameraspots.

Bekijk zaal

15-20 personen

Tentoonstellingszalen One Planet

De collectie van het Museon is zeer omvangrijk en bestrijkt vele thema's. Aan sommige onderwerpen zijn zalen gewijd - expositieruimten met een interactieve invalshoek.

Bekijk zaal

20-40 personen

Tuinkamer

De Tuinkamer is een kleine zaal met hoog plafond. De typische bouwstijl komt ook hier fraai tot zijn recht. Kortom: een prettige en praktische ruimte voor je vergadering of break-out sessie.

Bekijk zaal

32 tot 40 personen

Waterlab

Ga in gedachten terug naar de middelbare school, naar het practicumlokaal scheikunde. Zo ongeveer is de sfeer van het WaterLab.

Bekijk zaal

50 personen

World Cafe

Vanuit het World Cafe verzorgt onze Haagse huiscateraar CateringMeesters een uitstekende lunch en borrel.

Bekijk zaal
Naar boven