Sponsoring

Wij zijn trots op onze sponsors!

Het Museon organiseert een scala van activiteiten voor diverse doelgroepen. Daarbij zijn vele koppelingen te maken naar ‘joint promotions’, een programma voor relaties en andere vormen van samenwerking. Sponsoren hebben speciale privileges. Als de samenwerking u is bevallen, kunt u met ons bekijken welke volgende projecten aansluiten bij uw doelgroep.

Projectsponsoring

Het Museon organiseert een scala van activiteiten voor diverse doelgroepen. Dat kunnen tentoonstellingen, lezingen, gezins- of kinderevenementen of educatieve lesprogramma's zijn. Hierbij zijn vele koppelingen te maken naar ‘joint promotions’, een programma voor relaties en andere vormen van samenwerking. Sponsoren hebben speciale privileges zoals rondleidingen in onder meer het depot en speciale introducties door conservatoren. Ook kunt u gebruik maken van de vele vergaderfaciliteiten. Als de samenwerking u is bevallen, kunt u met ons bekijken welke volgende projecten aansluiten bij uw doelgroep.

Strategische allianties

Het Museon staat voor educatie, innovatie en continuïteit. Een strategische alliantie met het Museon versterkt uw merk en de relatie met uw klanten. Voor partners en sponsors zijn diverse faciliteiten beschikbaar, variërend van corporate hospitality, vrijkaarten, communicatiemogelijkheden, museumproducten en gezamenlijke promotieacties. Zo stelt het Museon zijn mooie zalen buiten de reguliere openingstijden graag beschikbaar aan zijn partners en sponsors. Dan gunnen we onze partners en sponsors ook een kijkje voor èn achter de schermen van het museum. De indrukwekkende collectie en museumzalen én de bijzondere rondleidingen bezorgen uw relaties een blijvende herinnering aan uw gastheerschap.

Contact

Voor verdere informatie omtrent de mogelijkheden kunt u contact opnemen met de directeur van het Museon, Peter de Haan, tel. 070-3381433 of e-mail naar pdhaan@museon.nl

Onze huidige sponsors

ABN AMRO
Akzo Nobel
BankGiroLoterij
Hoogheemraadschap van Delfland
Gemeente Den Haag
Dunea
Kotug
LG
Rabobank
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Rijk Zwaan
RIWA
Stichting EVON
Vereniging van Vrienden van Museon en Omniversum

Naar boven