Schoolklas op weg naar een les in het Museon
?
Schoolklas op weg naar een les in het Museon

Educatie voor het primair onderwijs

Ontdek ons educatieve programma!


 

Corona:

Alle geplande lessen en schoolbezoeken tot 14 januari 2022 zijn geannuleerd. Jullie kunnen lessen opnieuw online aanvragen of voor nieuwe afspraken mailen naar educatie@museon.nl (na 01 januari 2022 scholen@oneplanet.nl)

Direct naar ons aanbod 2021-2022Museon-Omniversum heeft voor alle groepen uit het primair onderwijs educatief aanbod in de vorm van museumlessen, bakfietslessen, w&t-menu, educatieve tours en Digital Domefilms. Combineer een museumles of tour met een spectaculaire film in de Digital Dome voor een onvergetelijke ervaring! Reserveer direct of neem contact op met educatie@museon.nl voor meer informatie.

Elke museumles duurt 75 minuten en is geschikt voor een klas van maximaal 32 leerlingen. Voor elke museumles wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de collectie, de themazalen en de overige tentoonstellingen van Museon-Omniversum. In principe worden de museumlessen op standaardtijden gegeven. In uitzonderlijke gevallen kan hiervan worden afgeweken. 

Wetenschap & Technologie

Het "W&T-menu" is een serie van zeven lessen die als pakket aangevraagd kunnen worden. Voor ieder jaar van de basisschool is er een les, voor groep 1 & 2 is er een gezamenlijke les.
Lees meer over het W&T-menu.

.

Naar boven