de aarde

Omniversum & Museon

Wist je dat het Museon en Omniversum buren van elkaar zijn? We bundelen regelmatig onze krachten. Zo maak je je bezoek helemaal compleet!

Kies voor een van de voordelige combinatiepakketten om er een dagvullend, leerzaam schooluitje van te maken. Naast deze combipakketten zijn er ook andere combi’s mogelijk met films bij Omniversum in combinatie met museumlessen bij ons. Neem voor meer informatie of reserveringen contact op via educatie@museon.nl of bel naar 070 – 3381 463.

Combinatiepakket Music!

Met het combinatiepakket Music! ontdek je op een speelse manier hoe muziek ons met elkaar verbindt of soms ook scheidt, hoe muziek zorgt voor ontspanning, helpt om gevoelens te uiten, de wereld kan veranderen of natuurlijk gewoon leuk is. In Omniversum swing je mee tijdens een muzikale reis door de geschiedenis van de Amerikaanse muziek bij de grootbeeldfilm America’s Music. Vervolgens ga je in het Museon zelf aan de slag bij de fantasievolle tentoonstelling Music! - van Beethoven tot Beyoncé.


Combinatiepakket Antarctica

Hoewel Antarctica en de Zuidelijke Oceaan ver van ons verwijderd zijn, spelen ze een cruciale rol voor de hele planeet. BBC Earth neemt je mee in de grootbeeldfilm Antarctica mee naar dit mysterieuze continent. Leer vervolgens bij de tentoonstelling One Planet in het Museon over de zeventien Duurzame Ontwikkelingsdoelen en ontdek hoe je zelf kunt helpen.

Combinatieprijzen voor scholen

Entree Museon & film Omniversum:
PO € 11,00 / VO € 12,50

Naar boven