24 okt 2019

Sales & events coördinator

Het Museon, hét museum voor cultuur en wetenschap, zoekt een coördinator sales & events (32 uur, 0,8 fte). Gebaseerd op een unieke onderwijscollectie en gericht op mondiale vraagstukken is het Museon een boeiend, actueel en interactief museum, gevestigd in de Internationale Zone van Den Haag.

16 mei 2019

Missing Chapter

We horen het iedere dag: kinderen zijn de toekomst. Maar wat betekent dat eigenlijk voor wat ons nu te doen staat?

4 apr 2019

Organisator lezingen (8 tot 12 uur/week)

Het Museon organiseert jaarlijks een groot aantal lezingen voor een breed publiek met een focus op senioren. De onderwerpen zijn zeer divers en hebben een relatie met het Museon als museum voor cultuur en wetenschap. Voor het lezingenprogramma zoeken we iemand die per half jaar de programmering verzorgt.

28 mrt 2019

Kinderklimaattop in Museon

Op vrijdag 29 maart 2019 komen 200 kinderen van verschillende basisscholen uit heel Nederland in actie voor het klimaat tijdens de Kinderklimaattop in het Museon in Den Haag.

20 feb 2019

Masters of Photograpy

Vanaf 23-2-2019 is in het Haagse Museumkwartier National Geographic Masters of Photograpy te zien: een buitenexpositie met monumentale beelden van bekende fotografen.

15 okt 2018

Museon tweede bij RAAK Stimuleringsprijs

Het Museon is tweede geworden bij de Raak Stimuleringsprijs, in 2016 door Oogfonds, Stichting Dedicon en het Van Abbemuseum in het leven geroepen om musea te inspireren een programma te ontwikkelen voor mensen met een visuele beperking.

11 okt 2018

Peter de Haan nieuwe directeur Museon

Op voordracht van de Raad van Toezicht wordt Peter de Haan per 1 januari 2019 directeur van het Museon in Den Haag. Hij volgt daarmee Marie Christine van der Sman op, die sinds 2012 deze functie heeft vervuld en nu met pensioen gaat.

11 okt 2018

Peter de Haan nieuwe directeur Museon