16 mei 2019

Missing Chapter

We horen het iedere dag: kinderen zijn de toekomst. Maar wat betekent dat eigenlijk voor wat ons nu te doen staat?

28 mrt 2019

Kinderklimaattop in Museon

Op vrijdag 29 maart 2019 komen 200 kinderen van verschillende basisscholen uit heel Nederland in actie voor het klimaat tijdens de Kinderklimaattop in het Museon in Den Haag.

20 feb 2019

Masters of Photograpy

Vanaf 23-2-2019 is in het Haagse Museumkwartier National Geographic Masters of Photograpy te zien: een buitenexpositie met monumentale beelden van bekende fotografen.

15 okt 2018

Museon tweede bij RAAK Stimuleringsprijs

Het Museon is tweede geworden bij de Raak Stimuleringsprijs, in 2016 door Oogfonds, Stichting Dedicon en het Van Abbemuseum in het leven geroepen om musea te inspireren een programma te ontwikkelen voor mensen met een visuele beperking.

11 okt 2018

Peter de Haan nieuwe directeur Museon

Op voordracht van de Raad van Toezicht wordt Peter de Haan per 1 januari 2019 directeur van het Museon in Den Haag. Hij volgt daarmee Marie Christine van der Sman op, die sinds 2012 deze functie heeft vervuld en nu met pensioen gaat.

11 okt 2018

Peter de Haan nieuwe directeur Museon