(Foto: Peter Muller)
?
(Foto: Peter Muller)

Presentatie | di 13 okt 2020   12:45 - 16:15 uur

Van vogels en vissen: op zoek naar de schoonheid in vliegende vissen of vissende vogels

Audiovisuele presentatie door natuurfotograaf Peter Muller

Zonder enige twijfel is er altijd grote belangstelling voor fotografie van vogels.

Heel veel mensen doe je daar blijkbaar een enorm plezier mee; de lezinggever zélf in dit geval ook trouwens! Natuurfotograaf Peter Muller is al zijn halve leven met de schoonheid van vogels bezig, onder het aangename ‘juk’ dat hij de mooiste vogelfoto nog steeds moet maken! Altijd is hij weer op zoek naar de beste techniek, het mooiste moment, de leukste beleving: vogels vervelen nóóit. Opmerkelijk genoeg zijn er juist weinig mensen die dezelfde natuurbeleving voelen als het om vissen gaat. NIET vangen dus… maar bekijken! Natuurlijk kijk je ook niet zo gemakkelijk onder water om dieren te zien die qua bewegingen, kleuren of vormen niet eens veel verschillen van vogels.

De fotografie van vogels en vissen (vliegen of zwemmen dus), daarover gaat het in deze lezing van een gepassioneerde fotograaf.


Tijden:
Als gevolg van het Coronavirus en de richtlijnen van het RIVM, hebben wij de tijden van de presentaties moeten aanpassen en kunnen wij minder bezoekers toelaten dan voorheen.

De lezingen vinden nu plaats op dinsdagen van 12.45 - 14.00 uur en van 15.00- 16.15 uur.

Tickets:
U dient van tevoren een entreekaartje en tijd te reserveren via deze link: tickets.museon.nl/nl/presentaties
Ook met uw Museumkaart of Vriendenpas moet u via een reservering maken. Kies dan voor een 0-euro ticket en toon de ticket en de Museumkaart/  Vriendenpas aan de kassa.

Naar boven