Faciliteiten

FotoCatering in de foyer

Maatwerk

Het huren van een zaal kan gecombineerd worden met een programma op maat dat aansluit op een actuele expositie of een thema dat past binnen de specifieke Museon-vakgebieden over natuur, cultuur en techniek. Aansluitend op uw specifieke wensen verzorgen wij lezingen of rondleidingen door museumconservatoren. Ook bieden wij diverse mogelijkheden aan voor creatieve teambuildingactiviteiten. Hierbij valt te denken aan een schilder- of tekenworkshop in ons museumatelier of improvisatietheater in de Studio. Wij denken graag met u mee over de thematische invulling.

Techniek

Het Museon beschikt over moderne technische voorzieningen. In overleg met u wordt alle techniek geregeld.

Catering

De catering van het Museon is in deskundige handen van CateringMeesters. Dit bedrijf staat bekend om haar professionaliteit, creativiteit en betrokkenheid. CateringMeesters hanteert een hoge standaard als het gaat om smaak, presentatie, organisatie en uitvoering. Met oog voor detail en met de wensen en doelstellingen van de klant als leidraad, staat CateringMeesters garant voor maatwerk en succes. Voor iedere gelegenheid bedenken zij, in nauwe samenspraak met u, een smaakvol en uniek concept. Daarbij besteden zij ook grote zorg aan inrichting, aankleding en presentatie.

Parkeren

Rondom het Museon bestaat de mogelijkheid om te parkeren.Tot 13.00 uur is dit gratis, daarn € 1,70/uur. Mochten er geen parkeerplaatsen meer vrij zijn in de straten rondom het Museon of wilt u uw gasten direct parkeergelegenheid bieden, dan kunt u voor € 6,- een uitrijkaart reserveren bij ons om te parkeren in de nabijgelegen parkeergarage van het World Forum inrit Churchillplein te Den Haag.

Foto links Catering in de foyer
---
Ronde tafel zetting

Ronde tafel zetting

---
Catering arrangement

Catering arrangement

---
Gedekte tafel

Gedekte tafel

---
Catering in de foyer

Catering in de foyer

Info

Museon
Stadhouderslaan 37
2517 HV

Plan uw route

Het creëren van kennisoverdracht

Intieme sfeer voor klein theater of breakout sessie

Het hart van elke bijeenkomst

Licht, lucht, ruimte en uitzicht op Den Haag

Lunch, receptie of diner

Omringd door natuur en cultuur

Break-out in wetenschap en techniekomgeving
Deze ruimte met Lab-uitstraling is zeer geschikt voor vergaderingen of break-outsessies met een speels karakter.