Paul Saint Fleur: Twee jongens in Jacmal (Haïti) tijdens de Haïtiaanse ‘carnaval’

Tentoonstelling | 28 jun 2019 - 27 okt 2019

National Geographic - Colors of the World

Deze prachtige foto-expositie laat je op een nieuwe manier naar onze planeet kijken.

Maak een adembenemende visuele reis door een regenboog van prachtige foto's in de tentoonstelling National Geographic Colors of the World in het Museon. Van het wazige blauw van het vroege ochtendlicht tot het levendige paars en rood van de zonsondergang - een wereld van kleuren omringt ons elke minuut van de dag en toch staan we hier zelden bij stil. In deze tentoonstelling besteden we aandacht aan perceptie, betekenis en symboliek van kleuren in onze wereld. Kleur kan ons kalmeren, kleur kan ons energie geven, kleur kan ons verbazen en iedereen heeft een favoriete kleur! Colors of the World is een inspirerende tentoonstelling met prachtige, verbazingwekkende foto's - foto's die je op een nieuwe manier naar onze planeet laten kijken.

De tentoonstelling is te zien van 28 juni – 27 oktober