Steun ons

Draag bij aan de toekomst van het Museon

Draagt u het Museon een warm hart toe? Er zijn verschillende manieren waarop u als persoon of bedrijf het Museon kunt steunen

Word Vriend van het Museon

Juist nu in de tijd van bezuinigingen door de overheid kunnen culturele instellingen de support van het publiek goed gebruiken. Een grote Vriendenvereniging betekent een belangrijke steun en stem. Word daarom Vriend van het Museon en Omniversum met alle voordelen daaraan verbonden.

Word Partner

Een club van jonge ondernemers en executives op directieniveau heeft zich georganiseerd in de Partnernetwerk Museon | Omniversum en gaat zich structureel inzetten voor dit instituut voor cultuureducatie in Den Haag. De vertegenwoordigers van commerciële organisaties willen via Museon | Omniversum de jeugd bereiken en op deze wijze een actieve bijdrage leveren aan talentontwikkeling, kennisopbouw, maatschappelijke betrokkenheid en wereldburgerschap. De partners ondersteunen Museon | Omniversum tevens bij het invulling geven aan cultureel ondernemerschap.

Word sponsor

Het Museon organiseert een scala van activiteiten voor diverse doelgroepen. Dat kunnen tentoonstellingen, lezingen, gezins- of kinderevenementen of educatieve lesprogramma's zijn. Hierbij zijn vele koppelingen te maken naar ‘joint promotions’, een programma voor relaties en andere vormen van samenwerking. Sponsoren hebben speciale privileges.

Doe een schenking

Spreken onze missie en werkwijze u aan en wilt u het Museon steunen, doet u dan een eenmalige of periodieke gift. Uw bijdrage zal worden besteed aan nieuwe tentoonstellingen, educatieve programma’s en de zorg voor collecties. Heeft u affiniteit met een specifiek onderwerp, een project of activiteit en wilt u een gerichte donatie doen? Dat kan ook. Wij adviseren u graag. Op deze manier kan het Museon een culturele leeromgeving blijven voor iedereen!

Naar boven