Goal 17
?
Goal 17

Partnernetwerk Museon | Omniversum

Word partner van Museon | Omniversum

De wereld verandert en wordt steeds complexer. Door de voortgaande globalisering zijn samenlevingen, culturen en economieën meer en meer met elkaar verbonden. Het klimaat verandert en de wereldbevolking groeit. Museon | Omniversum laat met educatieve programma’s, tentoonstellingen en films zien voor welke uitdagingen de mensheid staat.

Partnernetwerk Museon | Omniversum

Museon | Omniversum gelooft in co-creatie en daarbij werken we graag samen met partners uit het bedrijfsleven die ons helpen bij de realisatie van toekomstige programma’s. Uw deelname aan het Partnernetwerk is een investering in cultuureducatie gericht op een leefbare aarde. Ambassadeurs doneren jaarlijks minimaal € 2000, - in geld of in natura. Als lid van het Partnernetwerk bieden wij u exclusieve mogelijkheden en privileges voor uw personeelsleden en relaties.

Bijeenkomsten

We organiseren voor de bedrijvenvereniging drie bijeenkomsten per jaar, altijd met een thema dat aansluit bij ‘duurzaamheid’. In de afgelopen bijeenkomsten stonden onder meer de volgende onderwerpen op het programma: duurzame voeding, aansluiting van het onderwijs op de arbeidsmarkt, gezond drinkwater en inclusiviteit.
Lees hier een impressie van een van onze bijeenkomsten.


In verband met de aangescherpte coronamaatregelen zijn wij genoodzaakt de netwerkbijeenkomst van 18 november met het thema: “de Waarde van Water” uit te stellen. Houd deze pagina in de gaten voor de nieuwe aankondiging.
 

De partners van het Museon

Arne Weverling (voorzitter Corporate Ambassadors, Museon)
Karin van Rooyen (coördinator Corporate Ambassadors, Museon)
Peter de Haan (directeur, Museon)

Naar boven