Openingstijden en programma voorjaarsvakantie

AfbeeldingReizen in de Ruimte

English version

Kom naar onze familietentoonstelling Reizen in de Ruimte - op weg naar een nieuwe aarde en kijk of je een goede astronaut bent.

Bekijk de prachtige natuurfoto's in de National Geographic-tentoonstelling The Art of Wildlife-Photography en in de expositie De Groene Camera.

En breng een bezoek aan onze permanente tentoonstelling One Planet en kijk hoe jij een held op onze planeet kunt zijn!

Activiteiten voor het hele gezin:

Ontwerp je eigen spacemodel
vanaf 6 jaar, extra kosten € 3.-
Ga aan de slag in de familiewerkplaats en maak van SPACE-iale materialen en/of onderdelen uit oude apparaten een Raket, een Space robot, Astronaut of misschien zelfs wel een UFO of Satelliet.

ScienceShow
vanaf 6 jaar
We gaan op zoek naar antwoorden op SPACE-iale vragen. Hoe werkt een raket? Hoe ziet Mars er uit? Wat is er zo gevaarlijk aan een vacuüm? Doe mee met de experimenten!

Techniekworkshop: Maak je eigen space-voertuig
vanaf 9 jaar, extra kosten € 5.-
Schrijf je in voor de Makeshop en leer spelenderwijs over mechanica. Zet je eigen Space-voertuig in elkaar, test, verbeter en test opnieuw. Hoe wendbaar is jouw voertuig?
tijdens de voorjaarsvakantie op 16, 17, 23, 24, 25, 26, 27, 28 februari, 1, 2, 3 maart

Maak en speel je eigen SPACE-spel
voor iedereen
Ga creatief aan de slag met papier, kleurpotlood en krijt en maak je eigen gezelschapsspel op het Spaceplein.

Openingstijden voorjaarsvakantie:
16 t/m 22 februari 11:00 - 17:00 uur
23 februari t/m 3 maart 10:00 - 17:00 uur

TIP:  Koop hier je kaartjes online en loop langs de rij bij de kassa direct naar de toegangscontrole.

Hier staat nog meer bezoekersinformatie, bijvoorbeeld de routebeschrijving of waar je kunt parkeren.

Foto links Reizen in de Ruimte
---
National Geographic: Arctic Treasure (Foto: Sergey Gorshkov)

---