Kasse en informatiebalie Museon

Online-tickets voor Museonbezoek met depotrondleiding

Koop hier je online tickets voor een bezoek aan het Museon in combinatie met een depotrondleiding. Je kunt de tickets printen of op je smartphone laten scannen bij de entree.

Na betaling ontvang je de tickets in pdf-vorm in je mailbox. Dit kan enkele minuten duren. Mocht je na enige tijd nog niks hebben ontvangen controleer dan of de betaling is afgeschreven en of de tickets niet per ongeluk in je spambox terecht zijn gekomen.

Restitutie

Kun je toch niet komen of heb je per ongeluk teveel e-tickets gekocht? Het is fijn als je dit op tijd aan ons doorgeeft, dan kunnen we de geboekte tijdsloten weer vrijgeven voor andere bezoekers.

Mail aub de reserveringsbevestiging naar support@ticketteam.nl, dan kan het tijdslot weer vrij worden gegeven.

Indien je betaalde tickets hebt gekocht, mail dan ook de niet-gebruikte tickets naar financieel@museon.nl. Je krijgt het teveel betaalde bedrag dan teruggestort.

Storing bij het reserveren?

E-mail: support@ticketteam.nl

Op werkdagen van 9.00 u tot 17.00 uur
In het weekend van 9.00 u tot 15.00 uur

Vragen over het Museon

Veel gestelde vragen
Contactpagina

We wensen je een heel fijn bezoek!