Nieuws | 1 aug 2019

Museaal begeleider jonge kinderen (± 16 uur pw)

Het Museon is een interactief museum voor cultuur en wetenschap met een educatieve missie en een interdisciplinaire benadering. Het Museon wil mensen inspireren om de wereld te ontdekken en met respect te behandelen.

Het Museon in Den Haag laat in de activerende expositie One Planet zien dat er wel degelijk antwoorden zijn op grote, mondiale vragen. Met One Planet vervult het Museon zijn door de VN bekrachtigde rol als pionier en inspirator voor het behalen van de 17 wereldwijde duurzame ontwikkelingsdoelen. De expositie etaleert inspirerende oplossingen voor een eerlijke verdeling van voedsel, water en energie en voor het aanvaarden van verschillen tussen mensen.

Wij zoeken een:

Museaal Begeleider voor  ± 16 uur per week.

Je werkt op de Afdeling Educatie & Presentatie en bent een aantal ochtenden in de week voor lessen beschikbaar en kan op afroep flexibel ingezet worden in schoolvakanties en weekenden.

Jouw werkzaamheden:

• Het geven van lessen aan jonge kinderen (groep 1 t/m 4).
  • Activiteiten begeleiden voor gezinspubliek in het Museon en op beurzen en buiten-events.

Onze nieuwe collega:

• heeft ervaring als lesgever aan deze doelgroep.
  • is communicatief vaardig, zowel verbaal als non-verbaal.
  • kan reflecteren op eigen functioneren en staat open voor het geven en ontvangen van feedback van collega’s, bezoekers en leerlingen.
  • is enthousiast, representatief en flexibel.
  • is klantgericht.
  • woont bij voorkeur in Den Haag of omgeving.

Functie eisen

• Aantoonbare didactische en pedagogische kwaliteiten.
  • Lesbevoegdheid of kennis van/ervaring met het geven van onderwijs aan (jonge) kinderen.

Je ontvangt, afhankelijk van kennis en ervaring, tussen de € 26,54 en € 42,48 per les. Je werkt op basis van een vastgesteld rooster.

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met Carin den Dulk, telefoonnummer 070-3381412.
Je  sollicitatiemail kunt je tot 25 augustus a.s. richten aan vacatures@museon.nl.