Winnaars First Lego League Haaglanden 2019 (Foto Bart van Vliet/HCO)
Winnaars First Lego League Haaglanden 2019 (Foto Bart van Vliet/HCO)

Onderwijs | 29 jun 2020

FIRST LEGO League Haaglanden: Replay!

De inschrijving is nu geopend

Komend schooljaar organiseert het Museon de finale van de FIRST LEGO League voor de regio Haaglanden. Het thema voor het seizoen 2020-2021 is ‘Replay!’. Scholen en teams kunnen zich nu inschrijven.

De regiofinale vindt plaats op 16 januari 2021 tijdens het Haags Technologie Festival. Dit spannende event vindt plaats in het Museon.

FIRST LEGO League daagt je komend schooljaar uit om uitvindingen en innovaties te bedenken rondom sport en technologie! Er zijn twee leeftijdscategorieën: Junior First LEGO League (6 tot 9 jaar) en First LEGO League (9-14 jaar).

Wereldwijd doen uit 70 landen maar liefst 250.000 kinderen mee aan de FIRST LEGO League. In Nederland faciliteert Stichting Techniekpromotie de regio’s. Ook organiseert de stichting de BeNeLux finale. Museon is de officiële partner voor de regio Haaglanden en neemt deze taak over van het Haags Centrum voor Onderwijsadvies (HCO).

Kijk hier voor meer informatie