Ambassador Club in februari 2018
?
Ambassador Club in februari 2018

Museon Corporate Ambassador Club

Word ambassadeur van het Museon

De wereld verandert en wordt steeds complexer. Door de voortgaande globalisering zijn samenlevingen, culturen en economieën meer en meer met elkaar verbonden. Het klimaat verandert en de wereldbevolking groeit. Het Museon laat met educatieve programma’s en tentoonstellingen zien voor welke uitdagingen de mensheid staat.

Museum voor Cultuur en Wetenschap

Het Museon is een ontdekking voor bezoekers uit alle lagen van de bevolking, van alle achtergronden en voor alle leeftijden. Er komen gemiddeld 200.000 bezoekers per jaar in ons museum, voornamelijk in familie- of schoolverband. De grote variëteit aan onderwerpen en de hoge belevingswaarde maken het verblijf in het Museon tot een leerzame en aantrekkelijke tijdsbesteding. We dagen de bezoeker uit om de wereld te ontdekken en zichzelf te ontwikkelen. Wie het museum bezoekt legt verbanden, maakt zich kennis eigen, vormt een onafhankelijke mening en raakt geïnspireerd om een bijdrage te leveren aan een betere wereld.

Museon Corporate AmbassadorClub

Het Museon gelooft in co-creatie en daarbij werken we graag samen met partners uit het bedrijfsleven die ons helpen bij de realisatie van toekomstige programma’s. Uw deelname aan de Museon Corporate AmbassadorClub (MCA) is een investering in cultuureducatie gericht op een leefbare aarde. Ambassadeurs doneren jaarlijks minimaal € 2000, - in geld of in natura. Als lid van de MCA bieden wij u exclusieve mogelijkheden en privileges voor uw personeelsleden en relaties.

Bijeenkomsten

We organiseren voor de bedrijvenvereniging drie bijeenkomsten per jaar, altijd met een thema dat aansluit bij ‘duurzaamheid’. In de afgelopen bijeenkomsten stonden onder meer de volgende onderwerpen op het programma: duurzame voeding, aansluiting van het onderwijs op de arbeidsmarkt, gezond drinkwater en inclusiviteit.
Lees hier een impressie van een van onze bijeenkomsten.

Heeft u interesse om een bijeenkomst van de MCA bij te wonen? Meld u dan aan bij Miranda van Alphen mvalphen@museon.nl.

De ambassadeurs van het Museon

Tineke van Nimwegen (voorzitter Corporate Ambassadors, Museon)
Karin van Rooyen (coördinator Corporate Ambassadors, Museon)
Peter de Haan (directeur, Museon)

Naar boven