Congresbezoekers
?
Congresbezoekers

Meetings & Events in Museon-Omniversum

Ook online events zijn mogelijk bij ons, kijk hier naar de mogelijkheden!

I.v.m. Covid-19 hanteren wij aangepaste maatregelen bij ontvangsten in het Museon.

Welkom in Museon-Omniversum

Vergaderen met panoramisch uitzicht over het Haagse Statenkwartier, een symposium met workshops in museale ruimtes, een dag voor medewerkers en hun families. In inspirerend en internationaal Museon-Omniversum, met zijn bijzondere tentoonstellingen op het gebied van natuur, cultuur en wetenschap kan het zeker! 

Ontvang je gasten in de inspirerende museale setting. Onderbreek de lange vergaderdag met een museumtour. Gebruik de themazalen met deelcollecties voor kleine break-out sessies. Er is zeker een thema te vinden dat aansluit bij het doel van je evenement. Er zijn diverse rondleidingen mogelijk: binnen een specifieke tentoonstelling of langs de topstukken van de collectie. Van een snelle kennismaking tot verdieping. 

Bij Museon-Omniversum boek je niet alleen een mooie zaal, maar ook een mooi museum. De hoofdtentoonstelling One Planet, gebaseerd op de Sustainable Development Goals van de VN, kan een uniek onderdeel in het programma zijn. Daarnaast zijn er interessante tijdelijke tentoonstellingen. Door deze diversiteit is er altijd wel een element dat aansluit bij de inhoud van de dag.

Het Museon in Den Haag

Locatie: Museon-Omniversum, Den Haag

Naar boven