Kosten en benodigdheden Lego League

Kosten en benodigdheden Explore
Kosten en benodigdheden Challenge

Kosten en benodigdheden Discover

• De hele klas doet mee, werken in groepjes van vier
  • Kosten voor deelname met 1 Discover set: 70 euro (incl. BTW)
  • Kosten klasseninschrijving incl. 4 Discover sets: 160 euro (incl. BTW)
  • Kosten klasseninschrijving incl. 5 Discover sets: 180 euro (incl. BTW)
  • Eenmalige aanschaf van een LEGO® Education STEAM Park set

Benodigdheden

1. De Discover set: deze set bevat de LEGO DUPLO onderdelen die kinderen nodig hebben om het model voor de uitdaging te bouwen. Na inschrijving wordt de set naar het geregistreerde adres opgestuurd.
  1. LEGO® Education STEAM Park set: dit is een grote set LEGO® DUPLO met bewegende onderdelen rondom het thema pretpark/kermis. Deze sets kun je meerdere jaren gebruiken bij FIRST LEGO league Discover. Met een set kunnen 2 teams van 4 leerlingen aan de slag. De STEAM Park set (artikelnr. 45024) is NIET inbegrepen bij de inschrijving, maar dient zelf te worden aangeschaft. Je kunt de set bestellen via Heutink www.heutink.nl (Nederland)

Kosten en benodigdheden Explore:

• Teams van maximaal 6 leerlingen
  • Kosten inschrijving los team, incl. 1 Explore-set: 70 euro (incl. BTW)
  • Kosten klasseninschrijving, incl. 6 Explore-sets: 200 euro (incl. BTW)
  • Inschrijving: inschrijving voor First Lego League Explore is geopend
  • Aanschaf LEGO® Education WeDo 2.0 basisset (optioneel)

Benodigdheden

1. Een Explore Set van het lopende seizoen: De Explore Set bevat ruim 700 LEGO elementen. Hiermee bouwt een team het model voor de uitdaging. Na inschrijving voor het programma wordt de set naar het geregistreerde adres opgestuurd.
  2. Een LEGO® Education WeDo 2.0 basisset (artikelnummer 90800). Aanschaf van deze set is optioneel. De set is NIET  bij de inschrijving inbegrepen. Bestellen kan via Heutink www.heutink.nl

Kosten en benodigdheden Challenge:

• Teams bestaan uit maximaal 10 leerlingen
  • Eenmalige kosten voor aanschaf LEGO MINDSTORMS of SPIKE Prime set. Deze kan daarna elk jaar gebruikt worden
  • Inschrijfgeld: 150 euro (incl. BTW) per team
  • Kosten Challenge set: 120 euro (incl. BTW).

Benodigdheden

1. Voor FIRST LEGO League Challenge heeft ieder team een eigen robot nodig. De Stichting Techniekpromotie beschikt over enkele robots voor bruikleen.
  2. De Challenge set bestaat uit de wedstrijdmat en de missiemodellen van LEGO onderdelen. De set staat in het teken van het jaarlijks wisselende thema. Advies is per klas twee Challenge sets aan te schaffen
  3. Een wedstrijdtafel: op de website van First Lego League vind je de handleiding voor het zelf bouwen van een wedstrijdtafel.