Museon wordt Museon-Omniversum

Op 1 januari 2022 zijn Museon en Omniversum gefuseerd tot Museon-Omniversum.

Met als voordeel dat je voortaan met één ticket toegang hebt tot het Omniversum én het Museon. Naast onze tentoonstellingen en activitieiten bekijk je nu voor een klein beetje meer ook een spectaculaire grootbeeldfilm. Kom snel genieten van een compleet en inspirerend dagje uit. Wij ontvangen je graag en neem je gezin, opa en oma of je vrienden vooral mee. Je bent van harte welkom!

Tickets:

Koop hier een ticket voor Museon-Omniversum.
Reserveer voor € 1.- extra alvast een grootbeeldfilm op het tijdstip van jouw keuze. Dit is niet verplicht, je kunt ook bij aankomst in Museon-Omniversum een film uitkiezen. Je betaalt dan geen reserveringskosten, stoeltoewijzing is dan op basis van beschikbaarheid.

Unieke filmbeleving

Laat je inspireren en bekijk een adembenemende film in ons unieke grootbeeldfilmtheater Omniversum. Bekijk onze nieuwste film Dino’s van de Zuidpool. Duik in de machtige onderwaterwereld van Oceans, our blue planet. Of dompel je onder in de magische wereld van Wild Canada.

Wat is er nu te doen in het Museon?

Bewonder de tijdelijke foto-expositie National Geographic Spectacle en bekijk ook de winnende foto’s van De Groene Camera 2021. Leer alles over de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties in de One Planet Expo. Bekijk het totale overzicht van tentoonstellingen en themazalen, want er is nog veel meer te beleven.

Wat valt er straks te beleven?

Houd onze website en socials in de gaten, want er komt nog veel meer! Achter de schermen werkt Museon-Omniversum keihard aan de compleet nieuwe totaalbeleving One Planet, hét landelijke impact en kenniscentrum voor een duurzame toekomst. One Planet laat zien hoe prachtig de aarde is en wat we samen kunnen doen om onze planeet te beschermen. One Planet opent eind april haar deuren. Hierover lees je binnenkort meer.

Vragen?

Neem contact op met info@museon.nl of info@omniversum.nl of bel 070 3381355 of 070 3545454

Naar boven