Veel gestelde vragen over de verjaardagsfeestjes Museon

Hoe ziet de indeling van het verjaardagsfeestje in het Museon eruit?

Indien u zich vijf minuten voor aanvang van het afgesproken tijdstip meldt aan de informatiebalie, komt de begeleidster van het feestje u ophalen om u mee te nemen naar de vrolijk versierde feestruimte, die speciaal voor u is gereserveerd. Vervolgens beginnen we met zingen voor de jarige, het uitpakken van de eventuele cadeautjes en het eten van een snack (cakeje en snoepje/zakje chips) en drinken van limonade. Dit neemt gemiddeld een kwartier tot twintig minuten in beslag. De resterende tijd wordt besteed aan het feestje. Daarna kunt u met de kinderen eventueel de tentoonstellingen bezoeken.

Kunnen wij een verjaardagstaart meenemen naar het verjaardagsfeestje?

Wij raden af om een taart mee te nemen. Het is namelijk zo dat wij de limonade en snack aan het begin van het feestje aanbieden, waarbij er gezongen wordt voor de jarige en er gelegenheid is voor het uitpakken van cadeaus. Onze ervaring leert dat het eten van taart meer tijd in beslag neemt, waardoor er minder tijd overblijft voor het daadwerkelijke feestje. Indien u toch graag een taart wilt meenemen, adviseren wij u deze voor of na het feestje in ons restaurant te eten. U kunt dit bij binnenkomst aangeven bij onze cateringmedewerkers, waarna u een plekje kunt zoeken met het feestgezelschap. Wij verzoeken u dan wel eigen bestek en bordjes mee te nemen.
Wij kunnen helaas geen tafels en stoelen voor u reserveren, maar meestal is er wel een plekje te vinden.

Worden de tafel en de ruimte waar het feestje plaatsvindt door jullie versierd of moeten/kunnen wij dat van tevoren doen?

Het atelier waar de feestjes plaatsvinden is feestelijk en speciaal voor de verjaardagsfeestjes ingericht en versierd met onder andere lampionnen.

Zijn de cakejes die jullie serveren gluten- en notenvrij?

Onze cakejes zijn helaas niet gluten- en/of notenvrij. We adviseren u in dit geval zelf een kleine traktatie meenemen. Liever geen echte taart, maar indien u dit toch wenst, verzoeken wij u om zelf eventuele benodigdheden, zoals vorkjes en schoteltjes, mee te nemen.

Mijn kind is allergisch, mag ik zelf een traktatie meenemen?

Uiteraard is dit mogelijk, graag wel even doorgeven.

Kan ik ook een verjaardagsfeestje vieren op andere dagen dan woensdag of zaterdag?

Nee, dit is helaas niet mogelijk

Hoe lang duren de feestjes?

Onze begeleide verjaardagsfeestjes duren anderhalf uur dit is inclusief het uitpakken van eventuele cadeautjes. Indien u onze tentoonstellingen wilt bezoeken, dan kan dit uiteraard. Toegang tot de tentoonstellingen is in de prijs van het verjaardagsfeestje inbegrepen, maar is zonder begeleiding en op eigen gelegenheid.

Mag ik meer kinderen meenemen naar het verjaardagsfeestje dan aangegeven staat op de site?

Liever niet, wij willen graag alle kinderen voldoende aandacht geven. Indien het maximum aantal kinderen overschreden wordt, komt dit in het gedrang. Wilt u toch (een) extra kind(eren) mee nemen, dan graag eerst overleggen.

Ik lees op de site dat het minimum aantal kinderen voor de feestjes acht is, kan ik ook met minder kinderen komen?

U kunt uiteraard met minder kinderen komen, u betaalt dan echter wel de prijs voor 8 kinderen. Dat is het minimumbedrag.

Klik hier voor de pagina over feestjes

Klik hier voor het reserveringsformulier

Naar boven