Moodboard
?
Moodboard

Eten en drinken

Als je hard werkt, moet je goed eten. Gezonde en lekkere gerechten waardoor je je sterk voelt en goed kunt presteren. Gerechten die energie geven, waardoor je de aandacht erbij houdt, vooral tijdens lange vergaderdagen.

Eten en drinken in het Museon is verantwoord en duurzaam. Zo willen we onze footprint beperken tot een minimum. We werken volgens het zero waste principe. Zoveel mogelijk milieu-neutraal werken we met producten van lokale leveranciers, vers van de markt en gezond op tafel. We bereiden bij voorkeur seizoensproducten, zo mogelijk plantaardig. Want goede voeding is belangrijk om gezond te blijven en je vitaal te voelen. Uiteraard kunnen we inspelen op specifieke wensen, zoals diëten.

Om je vergadering of congres optimaal te ondersteunen, hebben we een aantal uitgebalanceerde arrangementen voor je uitgewerkt. Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor een van onze suggesties, waarbij je gasten niets tekort komen. Elk arrangement voorziet in een welkomstmoment, een lunch en een afrondend onderdeel. Wil je daarna nog een informeel moment bijeen zijn, kies dan voor een aansluitend borrelarrangement. Uiteraard kunnen we het programma van je keuze naar wens uitbreiden. Kijk voor diverse vergader- en congresarrangementen in onze brochure of informeer naar de mogelijkheden.

Naar boven