Buitenschoolse- en naschoolse opvang

Iets leuk en leerzaams doen met de kinderen van de opvang tijdens een regenachtige dag, in het kader van een speciaal thema of zomaar? Een bezoek aan het Museon na school of tijdens de schoolvakantie is altijd een goed idee!

Speciaal voor BSO’s en NSO’s hebben wij een voordelig tarief van € 3,25 per kind/begeleider (€ 4,00 vanaf 2022). Tijdens schoolvakanties organiseren we altijd extra activiteiten. Hou hiervoor onze website in de gaten een paar weken voordat de vakantie begint. (Voor sommige activiteiten geldt een maximaal aantal kinderen.)

Aanmelden

Reserveren van een timeslot is niet meer verplicht, maar wordt aangeraden. Boek hier je timeslot en tickets. Koop ook voor de begeleiding een BSO-ticket en geen volwassenen-ticket. Heeft iemand van de groep een museumjaarkaart, dan kun je natuurlijk ook hiermee het Museon bezoeken. Boek voor deze bezoekers 0-Euro-tickets en laat de museumjaarkaart(en) bij de kassa zien.
Jullie zijn ook van harte welkom tijdens de andere schoolvakanties en naschoolse opvangdagen, m.u.v. de maandagen buiten schoolvakanties, dan is het museum gesloten. Voor vragen of meer informatie kun je mailen naar bso@museon.nl

Science Show op de BSO

Wij komen ook naar jullie toe, met de Museonbakfiets! Dan presenteren we een super Science Show op jullie BSO en bezorgen de kinderen een onvergetelijke ervaring.

Voor wie:
Als je BSO op maximaal 20 minuten fietsen van het Museon ligt. Voor een groep van maximaal 20 kinderen per show.

Wanneer:
Maandag t/m vrijdag

Duur:
De Science Show duurt ca. 40 minuten. We kunnen deze show vaker achter elkaar geven.

Kosten:
€ 125 euro voor 1 show en € 75 voor elke aansluitende show op dezelfde locatie/dag
Als er een grotere groep is, bijvoorbeeld voor de jongere kinderen eerst en de oudere kinderen daarna.

Aanmelden:
Je kunt je aanmelden via bso@museon.nl

Naar boven