Route

8 maart: CPC loop in Den Haag

Op zondag 8 maart vindt in Den Haag de CPC-loop plaats. Het Museon is ook tijdens de loop bereikbaar, maar we raden u aan om met het openbaar vervoer naar het museum te komen. Tram 16 rijdt de gebruikelijke route en stopt bij het Museon. Kijk hier voor de wijzigingen in het openbaar vervoer.

Komt u met de auto, hou dan rekening mee dat sommige straten in Den Haag afgezet zijn voor de lopers. Hier staat een kaart met de afzettingen.


Route per openbaar vervoer

Vanaf Den Haag Centraal

• Tram 16 (richting Statenkwartier), halte 'Kunstmuseum/Museon' 
• Bus 24 (richting Kijkduin), halte 'Kunstmuseum/Museon'

Vanaf Den Haag HS

Tram 16 (richting Statenkwartier), halte 'Kunstmuseum/Museon' 

Route met de auto

Vanuit de richtingen Amsterdam (A4), Rotterdam (A13) en Utrecht (A12)

  1. Borden volgen richting Den Haag
  2. Utrechtse Baan (A12) helemaal uitrijden
  3. Bij verkeerslichten links (Zuid-Hollandlaan)
  4. Bij verkeerslichten rechts (Koningskade)
  5. Na eerste viaduct direct rechts (Hubertus-viaduct). Je passeert Madurodam en vervolgens het World Forum en Omniversum aan uw rechterhand. Op de hoek van de President Kennedylaan met de Stadhouderslaan ligt het Museon

Vanuit Amsterdam (N44) 

  • Bij het binnenrijden van Den Haag borden Kijkduin volgen (en borden Museon)
  • Afslag Kijkduin rechtsaf het viaduct op. Blijf deze weg volgen tot je het Museon aan uw rechterhand ziet

Parkeren

Rondom het Museon bestaat de mogelijkheid om betaald te parkeren. Vanaf 13.00 uur is dit € 1,95 per uur. Dit geldt ook voor de parkeerplaats voor het Omniversum.
Je kunt ook parkeren in de nabijgelegen parkeergarage van het World Forum, inrit A, vanuit het Churchillplein. Uitrijkaarten hiervoor zijn bij onze kassa verkrijgbaar (€ 6,00).

Let op: voor de parkeergarage met inrit aan de Johan de Witlaan (inrit B) zijn geen uitrijkaarten bij het Museon verkrijgbaar.

8 maart: CPC loop in Den Haag

Op zondag 8 maart vindt in Den Haag de CPC-loop plaats. Het Museon is ook tijdens de loop bereikbaar, maar we raden u aan om met het openbaar vervoer naar het museum te komen. Tram 16 rijdt de gebruikelijke route en stopt bij het Museon, maar bus 24 rijdt een aangepaste route. Kijk hier voor de wijzigingen in het openbaar vervoer.

Komt u met de auto, hou dan rekening mee dat sommige straten in Den Haag afgezet zijn voor de lopers, ook in de buurt van het Museon. Hier staat een kaart met de afzettingen.

Naar boven