Actueel aanbod voor het onderwijs

Wetenschap- en Technologiemenu
Het Wetenschap- en Technologiemenu van het Museon is een serie van zeven lessen die als pakket aangevraagd kan worden. Voor ieder jaar van de basisschool is er een les, voor groep 1 & 2 is er een gezamenlijke les. De lessen zijn zowel als menu als afzonderlijk aan te vragen. Voordeel van het menu ten opzichte van de losse lessen is dat u voor alle groepen inhoud geeft aan het onderdeel W&T en dat u 10% korting krijgt als u het menu vóór 15 september 2017 aanvraagt.
Kijk hier voor de lessen in het menu en meer informatie

Leren doe je samen

Het Museon neemt deel aan een landelijk project ter bevordering van wetenschapseducatie in het basisonderwijs. Dertien natuurhistorische instellingen uit heel Nederland zijn betrokken bij deze educatieve samenwerking. Het doel is om door middel van een grote inventarisatie, kennisdeling, pilots, trainingen en educatieve activiteiten de kwaliteit van de gezamenlijke educatie te verhogen. Lees hier meer.

Bekijk hier de laatste uitgaven van onze onderwijs nieuwsbrief (mei 2017)