Grenzeloos in Panorama - deel 11

Afbeelding: Canada herfstlandschap in de Yukon

Panoramische multimediashow door fotografen Ko Hoogesteger, Wout Kroon en Chris Stenger

Ook deel 11 is weer een wervelende breedbeeldshow en een vervolg op de shows die de auteurs in voorgaande jaren verzorgden. Shows bestaande uit digitale series voorzien van muziek en/of tekst en geprojecteerd met een hoge kwaliteit beamer op een scherm van maar liefst 9 meter breed. De auteurs van deze prachtige producties zijn Ko Hoogesteger, Wout Kroon en Chris Stenger, drie gedreven fotografen met een passie voor natuur en reizen. Zij nemen u mee naar de landschappelijke en culturele schoonheid op verschillende continenten. Deze middag genieten we van de ruige en ongerepte natuur in Chili en het noorden van Canada waar we de kleurrijke herfst meemaken. In de Camargue in Frankrijk bezoeken we de grappige flamingo’s. We trekken te voet door het hooggebergte van Nepal en krijgen daarbij naast overweldigende landschappen ook de interessante cultuur van de bewoners te zien. In de emiraten Dubai en Abu Dhabi vergapen we ons aan de pracht en praal van de architectuur aldaar.

Foto links Canada herfstlandschap in de Yukon
Dubai skyline met marina