Speel in een band
?
Speel in een band

Kids | 13 jan 2021 - 13 jan 2021   vanaf 13 januari om de maand

Speel je mee in de muziekBAND?!

Speel je mee in de muziekBAND?!

Altijd al willen zingen, drummen, bassen, gitaarspelen of toetsenist willen zijn in een band? Grijp dan nu je kans.
Probeer tijdens deze workshop welk instrument het beste bij je past.  Durf jij het aan?

Wanneer: 13 januari, 10 maart, 12 mei & 14 juli
Tijd: tussen 14.00 tot 15.00 uur, sessies van 15 minuten
Voor wie: vanaf 6 jaar
Inschrijven:
op de dag zelf bij de informatiebalie. Beperkt aantal plaatsen.


Extra informatie:
Deze workshop wordt begeleid door Lars van Starrenburg. Lars werd geboren in een stapel platencontracten en groeide op rondom concertzalen en studio’s. Toen tijdens de High School Music Competition alle drumstokken bleken vergeven, pikte Lars de basgitaar op en liet niet meer los. Op vier snaren plukte hij twee bachelors bij elkaar op de Codarts Pop Academy en studeerde af met het eerste optreden van z’n band: Rigby! 
In zes jaar tijd bracht Rigby vier albums en twaalf singles uit, veroverde alle grote podia van Nederland, schreef het Serious Request anthem van 2009 en was huisband van DWDD. Daarna was de bassist op talloze plekken te zien met o.a. Ed Struijlaart en Lisa Lois. Ook gaf hij les op Gymnasium Novum in Voorburg en valt met enige regelmaat in bij Codarts en Albeda muzikant producer.
Tegenwoordig staat hij met The Originals 100x per jaar op de planken verzoekjes te spelen op locaties als: Coen & Sander Show op Radio 538, strandfestival ZAND, 538Live XXL, De Vrienden van Amstel Live, Dutch Week Val Thorens en de Nijmeegse Vierdaagsefeesten. Ook begeleiden The Originals artiesten als: Barry Hay, Roel van Velzen, Waylon, Tony Sherman, Wolter Kroes en Jeroen van der Boom. 

Naar boven