Tentoonstelling toegankelijk gemaakt
Foto: Laura Oldenbroek / Museon

Rondleiding | 5 aug 2020 - 30 sep 2020   Woensdag en vrijdag in augustus en september

Rondleiding door het depot

In de kelders van het Museon

Onder het Museon - niet toegankelijk voor onze bezoekers - bevindt zich een eigen wereld. In drie grote depots bewaren wij meer dan 300.000 objecten - van krokodillen tot kano’s van de Inuit, van dinosaurusdrollen tot Egyptische mummiekisten en stoommachines.

Normaal gesproken is deze wereld en deze objecten verborgen voor bezoekers en alleen soms te bewonderen tijdens een tentoonstelling. Nu bieden we jullie de gelegenheid om onze enorme en zeer gevarieerde collectie in het depot te bekijken onder begeleiding van een museummedewerker.

Depotrondleidingen:

wanneer: woensdag en vrijdag in augustus en september / 14.00 uur
duur: ca. 1 uur
voor: minimaal 2 en maximaal 6 personen
inschrijven: aanmelden verplicht via deze link

prijs: (depotrondleiding inclusief bezoek Museon)

Volwassenen € 19,50
Jeugd 12 t/m 18 jaar € 16,50
Kinderen 4 t/m 11 jaar € 14,50
Kinderen 0 t/m 3 jaar gratis
Gezinskaart (2 volw. + 2 kinderen t/m 11 jaar) € 48,00
rondleiding met entreekaart *) € 6,00

*) Ben je al in het bezit van een toegangskaart voor het Museon (Museumkaart, Vriendenpas, Rotterdampas, BankGiroLoterij VIP-pas, Ooievaarspas, ICOM, Dagjeweg), koop dan alleen de rondleiding.

Regels voor het depotbezoek:

• minimaal 2 en maximaal 6 personen per rondleiding
  • binnen het museum en de depots worden de 1,5 meter en andere RIVM regels zo goed mogelijk gehanteerd: je krijgt hierover ter plaatse uitleg.
  • geen naaldhakken aangezien we op roosters lopen.
  • goed ter been gezien enkele trappen in de depots.